PRISER & KONTAKT


Ett behandlingstillfälle sträcker sig mellan 30 minuter-1 timme. I priset ingår en inledande kontroll av muskler och leder. Vi rekommenderar er att behandla området 3-7 gånger med en veckas mellanrum för att få skadorna att läka på bästa sätt.  

Prislista

Nybesök ink. behandling 90 minuter/600 SEK

Nybesök exkl. behandling 30 minuter/450 SEK

Återbesök Rehabilitering/ Friskvård 60 minuter/600 SEK

Återbesök Rehabilitering / Friskvård 30 minuter/450 SEK

Hanteringsträning 30 minuter/300 SEK

Vibb 30 minuter/ 250 SEK

Vattentrask 30 minuter / 550 SEK

Vattentrask & vibb 60 minuter/ 800kr

Vattentrask & vibb & laser 75 minuter/ 1050 kr

Inför första behandling kan det vara bra att tänka på att hunden ska vara ordentligt rastad, samt att din hund är ren och torr i pälsen. Tiderna för behandlingarna är baserade på besökstiden.
Eventuella skador, medicinering, allergier och/eller allmäntillstånd bör också informeras om innan.

Efter behandling kan mycket spänningar släppa, alternativt så kan din hund en period efter behandling av ett område få en förhöjd smärta i det behandlade området. Detta är inget konstigt utan bara ett resultat av att läkningsprocessen inleds. Det kan resultera i att din hund kan bli mycket trött. Tillgång till ordentligt med vatten och gott om vila är därav mycket viktigt. Ett par dagar efter är det också vanligt att din hund återfår mycket energi och blir extra glad och väldigt lekfull.

Kontakt

För att boka in en tid hos Silk Dog Rehab kan trycka på boka direkt eller kontakta mig på:

Telefon: 073-722 47 08
E-post: silkdogrehab@gmail.com

Besöksadress:
Skebokvarnsvägen 151
124 52 Bandhagen

Valpar behandlas inte och inte heller dräktiga tikar. Vi har tyvärr inte heller möjlighet att ta emot hundar som lider utav någon infektion/virus. Behandling av hundar som är sjuka i diabetes eller en hund som lider av epilepsi eller cancer utförs inte heller på grund av hundens välmående.